За нас

Goodboox.bg е електронна книжарница с фокус върху литературата в областта на точните науки. Тук ще намерите разнообразни учебници, сборници, монографии, справочници и научно-популярни издания по математика, физика, химия и информатика. Нашата дейност е ориентирана както към учениците и техните учители, така и към академичните и научно-техническите среди – студенти, преподаватели и специалисти. Надяваме се да бъдем еднакво полезни и за тези, които търсят учебни помагала и по-популярна литература, и за тези, които се подготвят за изпити и състезания или имат професионални интереси в посочените области.

В книжарницата се предлагат не само нови, но и употребявани книги – т.нар. букинистика. В класически науки като математика, физика и химия, учебната литература запазва своята актуалност относително дълго време. Така при ограниченото книгоиздаване в тези области днес много стари книги заживяват нов живот, те отново са препоръчвани и търсени.

Доставяме литература от чужбина, както по индивидуални заявки, така и за целите на различни проекти или за фондове на библиотеки. Изпратете ни вашето запитване и ще получите бърз отговор с изгодна оферта.

Книгите, представени в този сайт, можете да намерите също и в книжарницата на Факултета по математика и информатика при Софийския университет, бул. Джеймс Баучър 5, София.

Сайтът www.goodboox.bg е собственост на СОФТЕХ ЕООД, ЕИК 130416226. Фирмата е създадена през 2000 г., като се занимава основно с предпечатна подготовка на специализирани текстове и издателска дейност.