Букинистика

В книжарницата се предлагат не само нови, но и употребявани книги – т.нар. букинистика. В класически науки като математика, физика и химия, учебната литература запазва своята актуалност относително дълго време. Така при ограниченото книгоиздаване в тези области днес много стари книги заживяват нов живот, отново са препоръчвани и търсени.

Ако в личната си библиотека имате книги по тематиката на книжарницата, които са добре запазени, но вече не са ви необходими и искате да се разделите с тях, свържете се с нас. Ще получите добра цена, повече място в жилището си и удовлетворение, че книгите са стигнали до хората, които имат нужда от тях.

Ако сте студент в някой от факултетите – математически, физически или химически, на Софийския университет и сте закупили от книжарницата нов учебник, можете след като приключите успешно с изпитите, да ни го предложите обратно за изкупуване. Разбира се, учебникът трябва да е здрав, чист, без скъсани страници и надрасквания. Вие ще получите 30% от коричната му цена, а ваши колеги от следващия випуск ще могат да си го купят за 70% от коричната му цена.